Ministerul Mediului a trimis o avertizare hidrologica cu cod galben pentru 7 prefecturi, potrivit careia, incepand de marti de la ora 10.00 pana miercuri la ora 20.00, exista riscul cresterii debitelor pe mai multe rauri. Avertizarea hidrologica cod
Ministerul Mediului a trimis o avertizare hidrologica cu cod galben pentru 7 prefecturi, potrivit careia, incepand de marti de la ora 10.00 pana miercuri la ora 20.00, exista riscul cresterii debitelor pe mai multe rauri. Avertizarea hidrologica cod galben a fost trimisa prefecturilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, Maramures. Sunt asteptate cresteri de niveluri si debite, cu depasirea cotelor de atentie, pentru raurile Lapus, Crisul Negru, Crisul Alb, Aries, bazinele superioare ale raurilor Bega, Timis si Jiu, de marti, de la ora 10.00, pana miercuri la ora 20.00. Potrivit avertizarii, din cauza precipitatiilor abundente din ultimele 12 ore si a topirii zapezii s-au inregistrat cresteri importante de debite si niveluri, cu depasiri ale cotelor de atentie, in bazinele superioare ale raurilor: Crisul Negru, Crisul Alb si Timis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.