Valul de sinucideri si tentative de suicid a dat „idei“ unui grup de medici si oameni de teatru din Iasi. Institutii culturale de traditie au decis sa sprijine un proiect lansat de CIRTITA (Centrul Integrat Regional de Tratamente Intoxic
Valul de sinucideri si tentative de suicid a dat „idei“ unui grup de medici si oameni de teatru din Iasi. Institutii culturale de traditie au decis sa sprijine un proiect lansat de CIRTITA (Centrul Integrat Regional de Tratamente Intoxicatii Traume si Arsuri) de la Spitalul Clinic de Urgente ,,Sfantul Ioan“ Iasi.

Ioan Holban, directorul Teatrului ,,Luceafarul“ Iasi, impreuna cu directorul artistic Oltita Cantic au decis ca la data de 5 decembrie 2007, chiar in ziua in care teatrul aniverseaza douazeci de ani de existenta, sa invite la spectacolul „Sectorul S“ de Emanuel Parvu autoritati locale, medici specialisti, oameni de cultura, dar si fosti pacienti ai spitalului. „Tema piesei este tocmai sinuciderea si de aceea au fost invitati si fosti pacienti ai nostri, care au fost internati pentru tentative repetate de suicid.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.