O singura victorie, in fata unui adversar cu numeroase probleme, i-a trebuit lui Cristi Borcea pentru a redeveni extrem de optimist. Presedintele executiv al clubului Dinamo considera ca la meciul cu UTA jucatorii au simtit din nou placerea de a juc
O singura victorie, in fata unui adversar cu numeroase probleme, i-a trebuit lui Cristi Borcea pentru a redeveni extrem de optimist. Presedintele executiv al clubului Dinamo considera ca la meciul cu UTA jucatorii au simtit din nou placerea de a juca si totul se datoreaza noului antrenor, Cornel Talnar. „Cu UTA, jucatorii parca au simtit din nou acea placere de a juca fotbal. Am avut un gol anulat, am creat multe faze de gol, am jucat foarte bine. Ma bucur sa spun asta si cred ca Dinamo a renascut o data cu venirea lui Cornel Talnar la echipa. Ne gandim din nou la titlu. Oricum Dinamo se gandeste tot timpul la asta, indiferent de diferenta de puncte fata de lider“, a spus Borcea. Vesnica solutie de avarie, Talnar poate profita de sansa care i-a fost oferita de plecarea lui Zenga, chiar daca obiectivele sunt destul de indraznete avand in vedere situatia actuala a clasamentului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.