Real Madrid este interesata de internationalul roman Adrian Mutu si de atacantul muntenegrean al lui AS Roma, Mirko Vucinic, informeaza Marca de ieri. „Romanul joaca la Fiorentina, are contract pana in 2011, iar sezonul acesta a demonstrat ca
Real Madrid este interesata de internationalul roman Adrian Mutu si de atacantul muntenegrean al lui AS Roma, Mirko Vucinic, informeaza Marca de ieri. „Romanul joaca la Fiorentina, are contract pana in 2011, iar sezonul acesta a demonstrat ca este unul dintre cei mai buni jucatori din Europa. Dupa ce a esuat la Chelsea, si-a gasit stabilitatea la Florenta. Fenomenul, cum este alintat in Romania, a fost suspendat pentru un sezon de FIFA din cauza consumului de cocaina. Chelsea i-a reziliat contractul. Are 28 de ani si sezonul acesta si-a demonstrat calitatile. Are un sut bun, forta si agilitate in miscare”, se arata in sursa citata. „In Italia ne vin asigurari ca Mutu ar putea fi transferat pentru 17 milioane de euro plus un alt jucator, numele vizat fiind cel al lui Diarra. La Real Madrid se vorbeste mult despre Mutu, insa episodul cocainei joaca impotriva sa”, a mai scris Marca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.