Perioada sarbatorilor este un bun prilej pentru vedetele noastre de a-si umfla conturile cu mii de euro. Asta in cazul in care nu au familii alaturi de care sa-si doreasca sa petreaca zilele de Craciun si Revelion. Daca unii vor ramåne acasa,
Perioada sarbatorilor este un bun prilej pentru vedetele noastre de a-si umfla conturile cu mii de euro. Asta in cazul in care nu au familii alaturi de care sa-si doreasca sa petreaca zilele de Craciun si Revelion. Daca unii vor ramåne acasa, de dragul sotiilor sau al copiilor, altii nu pierd sansa de a-si asigura traiul pentru primele luni ale lui 2008, cånd solicitarile pentru cåntari scad vertiginos.

Anamaria Ferentz va petrece Sfintele Sarbatori de Craciun alaturi de familie, iar in noaptea dintre ani va sustine un concert la Romexpo: “De Craciun o sa fiu la Constanta, sa petrec alaturi de familia mea. Voi avea si un mic recital, seara, dar atat. Cred ca aceasta sarbatoare este facuta ca sa stai cu familia si cu cei apropiati. In noaptea de Revelion voi avea de sustinut un concert la Romexpo si probabil inca vreo trei tot in Capitala, dar deocamdata nu stiu unde. Acesta este primul an in care voi canta doar in Bucuresti. Nu am mai acceptat concerte si in alte orase pentru ca tot timpul stau cu frica in san ca poate nu voi ajunge. Nu sti i niciodata cum va fi vremea, asa ca prefer sa nu ma risc”, ne-a declarat cantareata. Din sursele noastre am aflat ca Anamaria va primi de la Marian Vanghelie in urma concertului de la Romexpo, 2.500 de euro, tarif perceput, in general, de toti artistii prezenti acolo pe 31 decembrie.

Pe Cristina Rus noaptea de Revelion o va prinde la Cluj, unde va canta la spectacolul organizat de Primarie: “O sa am foarte multe concerte in perioada sarbatorilor. Voi fi in Bucuresti intre 21-24 decembrie, dupa care voi pleca la Cluj, la parintii mei. Vom petrece Craciunul impreuna cu prietenii foarte apropiati, iar de Revelion voi canta la spectacolul organizat de Primaria din Cluj. Au tinut foarte mult sa aiba invitate trupe si solisti de prin Cluj, asa ca am acceptat fara sa stau pe ganduri”, ne-a declarat Cristina.

Andreea Antonescu a revenit de curand pe piata muzicala, asa ca nici nu se gandeste ca noaptea dintre ani sa nu o prinda la vreun concert. “De Revelion voi canta in Ploiesti si Brasov si marturisesc ca abia astept sa urc pe scena. Nu am mai avut de ceva timp un concert, asa ca mor de nerabdare. Nici nu ma gandesc sa stau acasa in acea noapte speciala. Am lucrul asta in sange”, ne-a spus artista.

Julia Jianu va petrece sarbatoarea Craciunului cu familia, iar de Revelion va canta in Bucuresti si Brasov. Chiar daca tariful este confidential, am aflat ca anul trecut cantareata a primit 700 de euro. Suma primita anul acesta va fi probabil tot in jurul celei de anul trecut, daca nu chiar mai mult avand in vedere ca Julia este de ceva timp o femeie casatorita, iar efortul de a pleca de langa sot intr-o noapte asa importanta costa.

De Revelion 2006, Cristina Spatar inca nu-si revenise complet dupa despartirea de Mirco Maschio, motiv pentru care s-a refugiat in muzica si si-a programat pentru noaptea de Anul Nou nu mai putin de 11 concerte. In acest an, lucrurile stau exact invers si Cristina nu va mai fi nevoita sa ramana singura acasa, pentru ca intre timp s-a casatorit si este mai fericita ca niciodata. Tocmai de aceea, a renuntat la orice fel de cantare pentru noaptea dintre ani, considerand ca ciocnirea unui pahar de sampanie cu sotul sau este mai importanta decat orice suma de bani. “In alti ani, acceptam toate cantarile din preajma sarbatorilor, dar acum vreau sa stau cu Alin si cu familia lui, chiar daca pierd cei 4.000 de euro care-mi reveneau pentru concertele de Revelion”, spune Cristina Spatar.

Mihai Traistariu cåstiga 12.500 de euro de Revelion
Interpretul “Tornero” pare sa aiba cea mai prolifica perioada a sarbatorilor din punct de vedere financiar. Pe 14 decembrie, Traistariu va demara un turneu care va curpinde 28 de orase din toata tara, iar pretul pentru fiecare spectacol in parte va fi de 1.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.