In ciuda varstei inaintate, Zina Dumitrescu este un spirit tanar si nu numai o data ne-a uimit prin pasiunile sale pentru calatorii, costume de baie, dar si muzica si dans. Daca in prima zi de Craciun, creatoarea va avea o prezentare de moda a ultim
In ciuda varstei inaintate, Zina Dumitrescu este un spirit tanar si nu numai o data ne-a uimit prin pasiunile sale pentru calatorii, costume de baie, dar si muzica si dans. Daca in prima zi de Craciun, creatoarea va avea o prezentare de moda a ultimei sale colectii pentru care a folosit numai rosu si auriu, de Revelion, Mama Zina pleaca in Austria la schi si nu exclude nici posibilitatea de a se urca pe cal. Nu de alta, dar in interiorul hotelului de cinci stele la care va fi cazata se face echitatie. “Am ales un loc extraordinar de frumos din Austria, undeva langa Innsbruck. Este un hotel de cinci stele, asa cum v-am obisnuit (rade) cu spa, masaj, piscina acoperita cu pereti de sticla. Este foarte relaxant sa stai in apa fierbinte si sa privesti afara cum ninge.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.