Astazi exista o patrundere intuitiva a marilor intreprinderi, o conceptie de viata orientata estetic, in legatura cu propriile talente artistice. Chiar daca apare o lipsa de succese practice, ea se va dovedi de moment. Exista o tendinta acentuata de vointa si de instinct, iar caracterul va fi combativ in apararea parerilor proprii, mergand chiar pana la o intransigenta dogmatica. Va puneti in slujba ideilor noi, a unor conceptii de viata inedite, a unei discipline noi. Rezultatul va fi bun si usor de obtinut, prin lupta intelectuala dusa. Apare si un impuls neechilibrat de agresiune intelectuala, care favorizeaza dese schimbari de opinie. Ambitia, indrazneala si agresivitatea vor fi punctele forte ale zilei. Posedati o intuitie formidabila, si reustiti sa puneti in evidenta conceptiile obtuze ale celorlalti. Evitati incapatanarea, deoarece poate duce la conflicte serioase! Este favorizata activitatea tehnica, deoarece este foarte scazut riscul de a face erori. Aspectele zilei sunt favorabile descoperirilor si studiului. Exista protectii importante care desavarsesc cariera nativilor astazi. Incercati insa sa fiti recunoscatori celor care va ajuta.

Berbec
Toate planurile care pana acum au stat in asteptare vor putea fi scoase la iveala si apreciate de catre ceilalti. Deceptiile in relatiile cu subordonatii va vor da de gandit,s-ar putea sa doriti modificari cu acestia. Excelenta relatie pentru politicieni, pentru oameni cu functii importante. Talentul oratoric va trebui speculat la maxim, si veti face astfel dovada dorintei dumneavoastra de a va afirma. Aspectele sunt favorabile astazi iesirii la rampa.

Taur
Veti avea mai mult succes daca veti actiona pe cale ierarhica, prin persoane cu mare grad de influenta. De asemenea, nu trebuie sa uitati ca a va construi norocul si a nazui spre inaltime nu are legatura cu a va satisface gustul pentru o viata luxoasa! Puteti face o achizitie iesita din comun, care nu-si va justifica pretul in timp. Calitatile de organizare va pot scoate dintr-un mare impas, de aceea este bine sa le speculati la maxim.

Gemeni
Posedati un real talent de a povesti istorioare uimitoare, de a sarbatori tot felul de victorii, de a va bucura din nimic. Relatia cu copiii este buna, tinerii va cauta prezenta. Ati dori sa incepeti un proiect mai special, dar conditiile actuale sunt putin anarhice. Un prieten foarte bun va poate ajuta sa luati aceasta hotarare. Componenta selectiva se remarca mai ales in materie de prieteni.

Rac
Orice moment va fi catalogat drept favorabil, cu atat mai mult cu cat capacitatile creatoare dau un plus de farmec nativilor. Trebuie insa sa invatati ca nu sunteti centrul universului si sa va dezvoltati intelegerea fata de suficienta oamenilor. Exagerati importanta lipsei de tact a celorlalti, sunteti sensibili la lipsa lor de diplomatie. Temperamentul exaltat si agresivitatea va fac sa iesiti in evidenta, sa treceti peste oricine si orice. Va prezentati spectaculos atat in succese cat si in insuccese.

Leu
Romantismul trece pe plan secund, in schimb se accentueaza dorinta de a va subjuga partenerul. Egoismul unei persoane apropiate sufleteste vi se pare o dovada nemiloasa a indiferentei acesteia. Pe un taler al balantei se afla sentimentele, pe celalalt se afla orgoliul care va impinge spre taierea oricarei legaturi cu aceasta.