Alecu Chitaru a fost condamnat, de magistratii Tribunalului Bucuresti, la noua ani de inchisoare pentru tentativa de omor, dupa ce l-a injunghiat cu un cutit, in 23 martie 2006, pe directorul Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Barna Tanczos. Decizi
Alecu Chitaru a fost condamnat, de magistratii Tribunalului Bucuresti, la noua ani de inchisoare pentru tentativa de omor, dupa ce l-a injunghiat cu un cutit, in 23 martie 2006, pe directorul Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Barna Tanczos. Decizia Tribunalului Bucuresti poate fi atacata cu apel de catre inculpat, caruia i-a fost dedusa din pedeapsa perioada in care a fost arestat, respectiv 23 martie 2006 - 8 noiembrie 2007. De asemenea, prin decizia de vineri a Tribunalului Bucuresti, Alecu Chitaru a fost obligat la plata a 10.000 de euro cu titlul de daune morale catre Barna Tanczos, 2.000 RON cheltuieli de judecata si 13.494 lei, reprezentand contravaloarea spitalizarii partii vatamate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.