Conform uneia dintre cele mai bine vandute publicatii saptamanale de peste ocean, National Enquirer, citata chiar si de catre cotidianul britanic Times, Condoleezza Rice ar avea orientari homosexuale. Se pare ca articolul de prima pagina din tabloidu
Conform uneia dintre cele mai bine vandute publicatii saptamanale de peste ocean, National Enquirer, citata chiar si de catre cotidianul britanic Times, Condoleezza Rice ar avea orientari homosexuale. Se pare ca articolul de prima pagina din tabloidul National Enquirer, intitulat sugestiv "Cine este gay si cine nu", a reusit sa devina, in foarte scurta vreme, cel mai citit material de presa al zilei. Articolul citeaza surse din trecutul Condoleezzei care afirma nici mai mult nici mai putin ca, in timpul studentiei, aceasta era lesbiana declarata. Materialul mai pomeneste si de faptul ca Rice, in 1998, a achizitionat o casa impreuna cu "o prietena foarte speciala", regizoarea Randy Bean. Aceasta nu a comentat niciodata speculatiile mass-media, mai noteaza Times, amintind ca scandalul a izbucnit chiar in timp ce aceasta se afla la unul dintre cele mai importante evenimente din cariera sa diplomatica, si anume conferinta de pace de la Annapolis. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.