Consilierii locali ieseni au aprobat in sedinta de ieri construirea unui WC public care are toate sansele sa devina cel mai scump obiectiv de acest gen din Romania. Este vorba de un WC pentru care se aloca intr-o prima faza suma de 350.000 de lei. O
Consilierii locali ieseni au aprobat in sedinta de ieri construirea unui WC public care are toate sansele sa devina cel mai scump obiectiv de acest gen din Romania. Este vorba de un WC pentru care se aloca intr-o prima faza suma de 350.000 de lei. Obiectivul va fi amplasat in Parcul Copou, considerat cel mai frumos parc din capitala Moldovei, la cativa metri de celebrul tei al lui Eminescu, si va fi finalizat cel mai devreme in vara anului viitor. Impotriva realizarii acestui obiectiv au votat unii consilieri PD si PNL, fara sanse insa, deoarece la Iasi, Consiliul local este net dominat de PSD. „Nu am votat impotriva proiectului in sine, deoarece este clar ca este nevoie de un WC public intr-un parc frumos al Iasului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.