Embrionii creati pentru a salva viata unui frate bolnav sau aflat pe moarte vin la existenta doar dupa multe incercari esuate, a atras atentia un expert in bioetica. Al 6-lea Congres National de Bioetica din Spania s-a desfasurat saptamana trecuta l
Embrionii creati pentru a salva viata unui frate bolnav sau aflat pe moarte vin la existenta doar dupa multe incercari esuate, a atras atentia un expert in bioetica. Al 6-lea Congres National de Bioetica din Spania s-a desfasurat saptamana trecuta la Universitatea Catolica din Valencia, San Vicente Mártir. Justo Aznar, director al Institutului pentru Stiinta Vietii de la acea universitate, a explicat concluziile congresului pentru agentia de stiri AVAN. Cand parintii cauta crearea unui copil care ar putea dona sange sau maduva spinarii unui frate, „exista fara indoiala multe probleme etice care se ridica“, a spus el. „Una dintre cele mai frapante este numarul obiectiv de embrioni umani distrusi pentru a obtine un astfel de copil“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.