Algerianul Kamel Abbachi, suspectat de activitati teroriste, a fost retinut, miercuri dimineata, in Bucuresti, de agenti ai Serviciului Roman de Informatii (SRI), potrivit publicatiei italiene Il Secolo XIX. Retinerea a avut loc miercuri in jurul or
Algerianul Kamel Abbachi, suspectat de activitati teroriste, a fost retinut, miercuri dimineata, in Bucuresti, de agenti ai Serviciului Roman de Informatii (SRI), potrivit publicatiei italiene Il Secolo XIX. Retinerea a avut loc miercuri in jurul orei 9.00 dimineata, cand agentii SRI au patruns in locuinta suspectului. In urma cu doua saptamani, publicatia Il Secolo XIX relata ca investigatorii italieni au interceptat o discutie intre doi suspecti de terorism - tunisienii Jameleddine Ben Mohamed Ben Moussa si Bechir Kaouana - care mentioneaza existenta unor „tabere de antrenament al-Qaida in Romania“, unde aspirantii la statutul de luptatori pentru jihad invata sa construiasca si sa foloseasca dispozitive explozive.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.