Sarm de ElYsée     Devenit cel mai ravnit burlac al Frantei dupa divortul de Cecilia, presedintele Nicolas Sarkozy a inceput sa fie "creditat" cu fel si fel de aventuri si cuceriri amoroase. Toate sunt deocamdata speculatii. E
Sarm de ElYsée     Devenit cel mai ravnit burlac al Frantei dupa divortul de Cecilia, presedintele Nicolas Sarkozy a inceput sa fie "creditat" cu fel si fel de aventuri si cuceriri amoroase. Toate sunt deocamdata speculatii. Exista insa o doamna care nu numai ca nu isi ascunde sentimentele fata de seful statului francez, ci i-a avansat si o cerere in casatorie, scrie The Times.   FEMEIA TOTALA. Este vorba despre chinezoaica Yang Erche Namu, in varsta de 41 de ani, cunoscuta in tara-i natala pentru talentele de cantareata, scriitoare si manechin. Probabil ca Sarkozy i-a picat cu tronc lui Namu in cursul vizitei lui in China, de la inceputul saptamanii. Artista s-a declarat fascinata de tenul si buzele lui. "Pun pariu ca saruta grozav", a anticipat artista, intr-o inregistrare postata pe site-ul ei. Ca atare, Namu e convinsa ca, alaturi de ea, presedintele Frantei isi va gasi fericirea si alinarea. "Stiu ca a avut o nevasta care nu il sustinea deloc. Cred ca as fi mult mai buna pentru el. Are nevoie de o femeie care sa ii daruiasca putin romantism, o femeie care sa cante si sa danseze pentru el. De aceea, mesajul meu este urmatorul: «Sarko, alege-ma pe mine! Voi fi sotia perfecta, iubitul meu!»", a spus-o pe sleau chinezoaica. Palatul Elysee nu a facut vreun comentariu. Lui Sarkozy i-ar prinde bine o dovada in plus de sustinere, pentru ca un sondaj recent arata ca i-a scazut cota de incredere sub 50% pentru prima data.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.