Prefectul Calin Platon a organizat o intalnire intre cele doua galerii la Palatul Judetean din Cluj, iar liderii fanilor au promis ca nu vor provoca incidente. Mircea Cenean, zis "RJ", a promis ca cei 600 de fani ai lui "U" care au locuri rezervate i
Prefectul Calin Platon a organizat o intalnire intre cele doua galerii la Palatul Judetean din Cluj, iar liderii fanilor au promis ca nu vor provoca incidente. Mircea Cenean, zis "RJ", a promis ca cei 600 de fani ai lui "U" care au locuri rezervate in peluza nu vor cauta scandal, dar a precizat ca nu poate garanta acelasi lucru pentru cei care vor veni separat de galerie si vor sta in alte parti ale stadionului. "Nu se vor baga nici bombe, nici fumigene. Dar sunt 2.000 de suporteri care vor sa vina la meci. Cum pot sa-i controlez, daca s-au dat numai 600 de bilete?", a spus Cenean. Omologul sau din galeria CFR-ului, Mihai Domsa, a promis doar ca fanii "feroviari" vor face un spectacol in tribuna, fara a crea vreun incident. Presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, a atentionat: "Vreau sa fac un apel si la primarul Emil Boc si la Consiliul Local, care vad ca se ocupa mai nou si de fotbal. Galeria lui <<U>> vrea sa dea foc la scaune, am inteles ca si benzina vor sa introduca pe stadion!". "E adevarat ca <<U>> Cluj ocupa ultimul loc in clasament, dar in astfel de derby-uri nu prea conteaza acest lucru. Vom trata acest meci cu maxima seriozitate", a mai spus Muresan. Dorin Goga, capitanul lui "U", este unul din cei trei supravietuitori din actualul lot al "studentilor" de la ultimul meci cu CFR, jucat pe 14 aprile 2004, in Gruia (in Divizia B). "Nu e un meci ca oricare altul pentru ca jucam cu CFR, cu echipa de pe primul loc. E un derby local intre echipe cu ganduri diferite. Ne dorim mult sa castigam", a spus Goga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.