Artist  
Un concert al maestrului Gheorghe Zamfir va deschide maine Targul de Craciun organizat in premiera la Sibiu, Capitala Culturala Europeana din 2007. Acesta se va desfasura in perioada 2-26 decembrie 2007 in Piata Mica a
Artist  
Un concert al maestrului Gheorghe Zamfir va deschide maine Targul de Craciun organizat in premiera la Sibiu, Capitala Culturala Europeana din 2007. Acesta se va desfasura in perioada 2-26 decembrie 2007 in Piata Mica a Capitalei Culturale. "Acest an este unul cu adevarat special pentru Sibiu si vreau ca inca o data sibienii sa fie mandri ca orasul nostru este Capitala Culturala a Europei. Pentru perioada Sarbatorilor de Iarna, Sibiul va avea un aspect deosebit datorita iluminatului festiv si imi doresc ca fiecare sibian sau vizitator al orasului sa se bucure din plin de spiritul acestor sarbatori", a declarat primarul Klaus Johannis. Pentru spectacolul de exceptie pe care il va oferi publicului sibian si nu numai, Jurnalul National il declara pe Gheorghe Zamfir "Omul zilei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.