Cristi Neamtu a fost unul dintre portarii de perspectiva ai Universitatii Craiova. Viata sa a fost curmata pe 14 februarie 2002, cand, la un antrenament in Cipru, coechipierul sau Marius Suleap l-a lovit cu piciorul in cap. In acel moment, medicul e
Cristi Neamtu a fost unul dintre portarii de perspectiva ai Universitatii Craiova. Viata sa a fost curmata pe 14 februarie 2002, cand, la un antrenament in Cipru, coechipierul sau Marius Suleap l-a lovit cu piciorul in cap. In acel moment, medicul echipei, Liviu Batineanu, nu se afla pe teren, fiind plecat cu alte treburi. Dupa sase zile de chin, goalkeeperul oltean s-a stins din viata la doar 22 de ani.

Lacrimi vesnice, multa suferinta si un singur gand mai ramane: “De ce oare mai traiesc? Din pacate, asemenea sentimente sunt reale pentru Ioana Cioboata, mama fostului portar al Universitatii Craiova Cristi Neamtu. Desi credea ca va fi o mama fericita cu un unic fiu exceptional, destinul sau nepasarea unora a facut ca implinirea sufleteasca sa fie inlocuita de disperare.

Florin Marin si Batineanu sunt principalii vinovati
Ioana Cioboata a realizat dupa mai mult timp de la disparitia fiului sau ca decesul lui Cristi Neamtu nu a fost un simplu accident. “E mafia mult prea mare pentru a ma putea lupta sa dovedesc adevarul”, a fost reactia mamei distruse, care e ra inecata in lacrimi. “Ce pot sa fac? Cum ma pot lupta eu singura?”, a continuat ea. Mai mult, in ciuda decesului invaluit in mister, Ioana Cioboata s-a gandit la viitorul fostilor colegi ai baiatului sau. “Chiar daca as fi ajuns la tribunal, cum as fi putut eu sa le cer jucatorilor sa depuna marturie impotriva antrenorului (n.r., Florin Marin) sau a medicului de atunci al Universitatii? Nu puteam sa le distrug cariera!” Mai mult, ei i-a fost ascuns adevarul timp de aproape un an. “Cativa dintre colegii lui m-au sunat dupa mai multe luni si mi-au spus ca nu mai puteau sa ascunda ceea ce stiau. Atunci am aflat ca Cristi nu a fost transportat corespunzator din punct de vedere medical, fiecare l-a luat cum a putut, de maini, de picioare, capul ramanandu-i in aer, desi trebuia protejat. In afara de asta, in autocar a fost pus pe scaun si, si de aceasta data, extremitatea superioara a corpului a ramas neocrotita. Este cunoscut deja faptul ca doctorul Liviu Batineanu nu se afla pe teren la acel antrenament din Cipru si Cristi nu a putut beneficia de asistenta medicala adecvata”, a explicat mama indurerata.

'Au plecat cu totii la Dinamo pentru a musamaliza cazul>>
Un caz aparte a fost Marius Suleap, cel din cauza caruia tanarul goalkeeper craiovean nu se mai afla printre noi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.