Noua generatie de masini de clasa medie de la Opel promite un pas inainte. Noul model de familie, care va aparea in premiera la Salonul Auto din Londra in iulie 2008, fixeaza standardele de tehnologie si design pentru marca Opel pe segmentul de clasa
Noua generatie de masini de clasa medie de la Opel promite un pas inainte. Noul model de familie, care va aparea in premiera la Salonul Auto din Londra in iulie 2008, fixeaza standardele de tehnologie si design pentru marca Opel pe segmentul de clasa medie. Pentru a deschide procedurile, Opel a anuntat ieri printr-un comunicat numele noului model: Opel Insignia. Noua familie Insignia va fi construita la uzina companiei din Russelsheim, fabrica dotata cu cele mai performante facilitati de productie a automobilelor din lume.
"Performanta dinamica este una din valorile de baza ale Opel. In productia noii masini Opel Insignia, aceasta caracteristica definitorie este realizata printr-o tehnologie sofisticata de rulare a rotilor, a sigurantei active si a interfetei dintre sofer si masina. Nivelul de confort al Insignia si cel al respectarii mediului este de nerivalizat chiar si printre cei mai scumpi competitori", a declarat Alain Visser, director de marketing la General Motors Europe. Cu noul tip de automobil, Opel continua strategia sa de a face tehnologia avansata disponibila unei game mai largi de clienti.
Cand vine vorba de un nou design de masina, Visser a declarat: "O privire atenta la sistemul nostru de franare GTC al conceptului ofera o idee despre cat de interesant va fi noul design Opel".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.