In unitatile de elita ale armatei cehe s-au infiltrate neonazisti si simpatizanti de-ai lor, relateaza CTK, citata de Mediafax. Doi dintre acestia au fost descoperiti chiar in brigade de intervenetie rapida si un altul, in unitatea de artilerie

In unitatile de elita ale armatei cehe s-au infiltrate neonazisti si simpatizanti de-ai lor, relateaza CTK, citata de Mediafax. Doi dintre acestia au fost descoperiti chiar in brigade de intervenetie rapida si un altul, in unitatea de artilerie. Ei sunt Jan Brhel, Martin Hrach si Vladimir Holub si au fost descoperiti dupa fotografii in care apar participand la mitinguri si demonstratii internationale ale neonazistilor, precum si dupa declaratiile unor martori oculari si dupa evidentele politiei. Comandantii unitatilor de elita sunt cu atat mai ingrijorati de prezenta lor in armata ceha, cu cat ei, beneficiind de antrenamente speciale in tehnici de sabotaj si antiterorism, de lupta directa si anihilare rapida a adversarului, au aflat secretele aestor tactici si le-ar putea face cunoscute  si folosi oricand in cadrul organizatiilor neonaziste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.