Specializat in listarea scenelor din film in care actritele apar goale, site-ul mrskin.com a intocmit un clasament cu cele mai bune 20 de astfel de scene, pe 2007.  Pe primul loc se afla Marisa Tomei, in noul film al regizorului Sidney Lumet, &
Specializat in listarea scenelor din film in care actritele apar goale, site-ul mrskin.com a intocmit un clasament cu cele mai bune 20 de astfel de scene, pe 2007. Pe primul loc se afla Marisa Tomei, in noul film al regizorului Sidney Lumet, “Before the Devil Knows You're Dead”. Tomei, in varsta de 43 de ani, a fost foarte curajoasa si a aratat cam tot intr-o scena foarte fierbinte. Pe locul secund se afla tanara de 21 de ani, de care n-a auzit mai nimeni Keeley Hazell, in “Cashback”, iar pe trei se claseaza Natalie Portman, care apare intr-o scena de sex in scurtmetrajul “Hotel Chevalier”, introducerea la “The Darjeeling Limited” al lui Wes Anderson. Lungmetrajul va intra si in cinematografele romanesti din 25 ianuarie 2008, insa, pe marile ecrane nu va fi insotit si de scurtmetraj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.