"Fiara" a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca din punct de vedere matematic este posibil ca Steaua sa ajunga pe primul loc in clasamentul Ligii I in cel mult sapte etape, dupa cum a sustinut boss-ul din Ghencea, Gigi Becali. "Avand in veder
"Fiara" a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca din punct de vedere matematic este posibil ca Steaua sa ajunga pe primul loc in clasamentul Ligii I in cel mult sapte etape, dupa cum a sustinut boss-ul din Ghencea, Gigi Becali. "Avand in vedere diferenta fata de CFR, matematic e posibil! Ce ne intereseaza este sa castigam meciurile noastre si sa speram ca CFR va trece printr-o perioada mai slaba ca sa ne apropiem si chiar sa trecem pe primul loc. Ce vreti sa spuna cei de la CFR? Ca o sa piarda titlul? Fiecare e liber sa spuna ce crede", a afirmat antrenorul stelist.
Lacatus considera ca Steaua trebuie sa invinga neaparat in urmatoarele meciuri. "Trebuie sa incercam sa ajungem unde ne-am propus pana in iarna, pe podium, pentru a spera apoi la ce e mai frumos", a explicat Lacatus, care crede ca Gloria Buzau, adversara de astazi a Stelei, este o echipa bine organizata, "artagoasa", care a obtinut rezultate foarte bune in ultimele etape. "Sper ca jucatorii pe care ii voi folosi sa incerce sa demonstreze ca sunt valorosi", a declarat Lacatus, adaugand ca se confrunta cu "mici probleme medicale". "Vom vedea daca Emeghara, Ov. Petre si Goian vor putea fi recuperati. Daca nu, inlocuitorii lor trebuie sa joace la nivelul celorlalti, li se ofera o sansa si trebuie sa profite de ea. Lovin sta mai bine decat ceilalti cu probleme. Goian are probleme musculare, iar Nicolita, caruia i s-a scos fasa ghipsata, nu cred ca va fi apt nici pentru meciul cu Gloria Bistrita, de luni", a spus Lacatus. Acesta a precizat ca nu il deranjeaza speculatiile legate de meciul cu Gloria Buzau. "Fiecare e liber sa vorbeasca. S-au mai facut astfel de comentarii si inainte de meciul cu Pandurii, ca de-aia am fi jucat cu ei la doua zile dupa Craiova si ati vazut rezultatul. Steaua joaca pe teren, ce realizeaza o face prin fortele proprii. Jucatorii trebuie sa isi revina, indiferent de ce se va intampla. Ne asteapta meciuri grele si trebuie sa uitam repede ce a fost, sa accentuam jocul bun pe o perioada mai lunga. Daca vom juca precum in prima repriza cu Slavia Praga, rezultatele vor fi pe masura", a afirmat Lacatus.
Thereau, asteptat in Ghencea
Antrenorul ros-albastrilor este convins ca atacantul francez Cyril Thereau poate aduce un plus in ofensiva Stelei: "Nu stiu cat de adevarate sunt declaratiile lui atunci cand a plecat din Romania. Important este ca Thereau isi doreste sa revina, ceea ce inseamna ca s-a simtit bine aici. Cand te-ai simtit bine intr-un loc si ai avut prestatii bune, de ce sa nu-ti doresti sa revii? Sunt sigur ca poate aduce un plus in atac". Referitor la iminenta sanctionare a clubului pentru incidentele de la derby-ul cu Dinamo, Lacatus a spus ca gruparea din Ghencea nu are nici o vina. "Nu e tocmai frumos si bine fara suporteri, dar Steaua un prea are nici o vina la ce s-a intamplat cu Dinamo. Noi, prin declaratiile noastre, am incercat sa ocolim razboiul cu celelalte competitoare si vom face la fel si in continuare", a explicat Lacatus, care a negat ca i-ar vrea din iarna pe Edson si Simao de la UTA. "I-am simpatizat cand eram la Arad, eu i-am adus acolo, avem o relatie buna, dar nu e nimic adevarat", a spus Lacatus. Altfel, tehnicianul stelist a mai spus ca de la meciul urmator va incepe rotatia jucatorilor, urmand sa fie folositi si fotbalisti care au evoluat mai putin si odihniti altii, indiferent de nume. "Vom incerca sa dam o sansa si celor care au jucat mai putin, iar unii sa mai fie si odihniti, indiferent de nume. Vor juca si Badoi, Baciu, Golanski, Bicfalvi", a spus Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.