La Fourmi investeste 1,2 milioane de euro si deschide patru supermarketuri in Bucuresti. "Anul viitor ne-am planificat sa deschidem patru magazine in Capitala, dintre care primul va fi inaugurat pana in luna martie. Vom deschide o unitate la un inter
La Fourmi investeste 1,2 milioane de euro si deschide patru supermarketuri in Bucuresti. "Anul viitor ne-am planificat sa deschidem patru magazine in Capitala, dintre care primul va fi inaugurat pana in luna martie. Vom deschide o unitate la un interval de trei luni", a declarat Patrick Knight, directorul general al companiei, citat de Mediafax. Intr-un viitor nu foarte indepartat, reprezentantul companiei vrea sa duca reteaua de magazine si in alte orase.4 milioane de euro pentru reamenajareCompania a alocat patru milioane de euro pentru reamenajarea celor 14 supermarketuri din Bucuresti. "Am modernizat doua supermarketuri, iar in urmatoarele doua saptamani vom termina lucrarile si la magazinul de la Piata Unirii. Anul viitor ne propunem sa incheiem reamenajarea celorlalte magazine", a mai spus Knight.
Compania La Fourmi vrea sa investeasca si in logistica. "Vrem sa realizam o investitie semnificativa in 2009 sau 2010 intr-un centru logistic modern, prin care sa sustinem activitatea magazinelor", a precizat directorul retelei. Compania, care a inregistrat anul trecut un business de circa 25 de milioane de euro, estimeaza in acest an afaceri de peste 30 de milioane de euro. Reteaua a incheiat 2006 cu pierderi de peste doua milioane de euro. "Şi anul acesta vom avea pierderi, dar se vor situa la jumatatea nivelului de anul trecut. Pentru ca inca investim in optimizarea retelei, nu putem trece pe profit mai devreme de anul viitor", a precizat Knight. Operatorul de retail este controlat de fondul de investitii Global Finance.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.