Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit ieri opt oferte de la firme si consortii romanesti interesate de preluarea pachetului de 72,99% dintre actiunile institutului de proiectare IPROCHIM Bucuresti. Acestea sunt societatile Ince
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit ieri opt oferte de la firme si consortii romanesti interesate de preluarea pachetului de 72,99% dintre actiunile institutului de proiectare IPROCHIM Bucuresti. Acestea sunt societatile Incer Plast si IPRONEF, ambele din Bucuresti, ICEPRONAV din Galati si cinci consortii. Primul este compus din firmele Av-Rom Holding, Ramb Sistem si persoanele fizice Micea Constantinescu si Iordan Criscov, al doilea din Asociatia Salariatilor Iprochim, Proiect Bucuresti si Arno Capital SRL, iar al treilea din companiile Grup Feroviar Roman S.A., Global Partner Com si persoana fizica Gheorghe Hubca. Celelalte doua consortii sunt formate din Uton Onesti, Balkan Petroleum S.A. si Expert Valuation SRL, respectiv Ipromet-T alcatuit din IPROMET Bucuresti si Complex Trivale 2005.
Privatizarea institutului de proiectare, specializat in activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica, va fi realizata prin metoda negocierii cu selectie pe baza de oferte tehnice. Potrivit AVAS, la negociere pot participa doar ofertantii cu experienta in domeniul arhitecturii, ingineriei si consultanta tehnica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.