Caracterul introspectiv si generos va permite sa va intelegeti admirabil cu toata lumea. Femeile vor poseda astazi un aer misterios, iar barbatii o putere de atractie exceptionala. Sunteti foarte impulsivi si trebuie sa corectati aceasta tendinta in
Caracterul introspectiv si generos va permite sa va intelegeti admirabil cu toata lumea. Femeile vor poseda astazi un aer misterios, iar barbatii o putere de atractie exceptionala. Sunteti foarte impulsivi si trebuie sa corectati aceasta tendinta inainte de a fi catalogati ca atare. In afaceri, predomina gustul pentru lux, va gasiti succesul intr-un domeniu care va pasioneaza sau care va trezeste spiritul de competitie. Sunteti extrem de impresionabili si de dragastosi, aveti tendinta de a va simti obligati fata de parinti si fata de prieteni. Nu va place barfa si doriti sa va pastrati reputatia deasupra oricaror discutii. Puteti trai un sentiment profund pe care nu l-ati mai trait anterior.






Berbec

Va puteti ocupa de un batran iubit sau puteti prelua munca unui subaltern. Cu alte cuvinte faceti munca voluntara, lucru puternic apreciat de catre anturaj. Trebuie sa va constientizati responsabilitatile, sa deveniti apt pentru a conduce orice intreprindere. Va izbiti de multe obstacole si trebuie sa depuneti un mare efort pentru a urca scarile care va conduc spre succes in afaceri. Recuperati greu energia pireduta pe lucruri inutile.

Taur

In fata dumneavoastra se deschid numeroase cai si este bine sa alegeti o cariera in care incrancenarea sa fie pe deplin fructificata. Hobby-urile ocupa un loc important astazi, in special cele legate de sport si de divertisment. Cautati un partener vesel, plin de viata, caruia sa-i impartasiti gusturile si preocuparile personale. Aveti grija sa nu comiteti o eroare in plan profesional, sau cel putin sa o identificati la timp!




Gemeni

Nu considerati o mica problema emotionala o adevarata criza conjugala. Poate sunteti cam emotiv si distrat, dar daca reusiti sa va dominati la timp, lucrurile se vor rezolva de la sine. Aveti un temperament interesant, refuzati modelele traditionale, si aspirati sa duceti o viata libera, lipsita de compromisuri. Aveti rol de tutore pentru cei cu care veniti in contact, functionati pe principiul de a-i invata pe ceilalti tot ce stiti dumneavoastra.

Rac

Poate aparea o stare de istovire, simtiti nevoia de a va regasi in singuratate, intr-un mediu izolat. Exista tendinta de a se abuza de disponibilitatea dumneavoastra. Viata afectiva este delicata, sunteti foarte exigent in dragoste si in viata sexuala. Incercati sa aveti ocupatii care sa va puna in slujba semenilor, chiar daca pe moment vi se pare ca se abuzeaza de dumneavoastra. Puteti colabora profitabil pe plan profesional, dar nu in relatia sef - subaltern, unde va veti pandi reciproc.

Leu

Banii sunt mai putin importanti astazi decat atmosfera romantica. Siguranta depinde insa de domeniul finantelor, dar mai ales de prestanta pe care o emanati. Tot ce se raporteaza la operatiuni financiare, va permite consolidarea pozitiei sociale. In plan personal, sunteti atrasi in primul rand de un partener cu care sa puteti face un interesant schimb intelectual.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.