Berbec 21 martie - 20 aprilie
Aveti o capacitate de comunicare foarte buna si rezolvati mai usor toate problemele. Aveti succes in societate si in toate activitatile legate de camin. Puteti face planuri de viitor, pentru ca aveti idei excelente, pe care vi le apreciaza atat partenerul de viata, cat si partenerii de afaceri. Va recomandam sa ascultati sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.

Taur 21 aprilie - 21 mai
Puteti rezolva o problema financiara care va framanta de multa vreme. S-ar putea ca dimineata sa vi se propuna o colaborare. Este momentul sa va consolidati relatiile de prietenie si de afaceri. Nativii acestei zodii se pot indragosti pe neasteptate si nu este exclus sa fie o iubire cu „nabadai“.

Gemeni 22 mai - 21 iunie
Este o zi destul de dificila, in care aveti multe de rezolvat. Principala problema s-ar putea sa fie de natura financiara, dar va sfatuim sa nu va faceti griji. Sunteti hotarat si plin de energie, asa ca reusiti sa faceti fata tuturor activitatilor. Evitati speculatiile financiare!

Rac& nbsp; 22 iunie - 22 iulie
Dimineata sunteti hotarat sa faceti cateva schimbari in camin, dar nu sunteti sigur ca partenerul de viata va fi de acord. Stabiliti-va clar prioritatile si v-ati asigurat succesul! Va sfatuim sa nu va sustineti opiniile cu incapatanare. Tineti cont si de parerile celorlalti!

Leu 23 iulie - 22 august
Aveti sanse de reusita in orice domeniu, mai ales la examene. Relatiile sentimentale merg bine, dar va recomandam sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata. Sunteti preocupati mai mult de cum sa faceti rost de si mai multi bani. Nu tineti cont de sfaturi, iar celibatarii incearca sa-si aleaga un partener foarte bogat. Poate aparea o atractie periculoasa pentru o persoana din anturajul profesional.

Fecioara 23 august - 22 septembrie
Un prieten va da de gandit, sfatuindu-va sa va temperati dorinta de a castiga bani cu orice pret.