Antrenorul Stefan Stoica a declarat dupa partida cu Steaua, contand pentru ultima etapa a turului Ligii I, ca echipa Gloria Buzau merita cel putin un egal in acest meci, si ca a decis sa nu-i foloseasca pe jucatorii imprumutati de la gruparea bucures
Antrenorul Stefan Stoica a declarat dupa partida cu Steaua, contand pentru ultima etapa a turului Ligii I, ca echipa Gloria Buzau merita cel putin un egal in acest meci, si ca a decis sa nu-i foloseasca pe jucatorii imprumutati de la gruparea bucuresteana pentru a nu exista suspiciuni.

"Nu am vrut sa-i introduc pe jucatorii imprumutati de la Steaua din doua motive: sa nu se creada ca nu-si vor apara corect sansele si, cel mai mult, ca sa-i scap de o grija, sa nu aiba stres ca la o eventuala infrangere sa se spuna ca au fost impotriva Gloriei. Cred ca am procedat corect. Nu este problema mea situatia Stelei, eu apar Buzaul. Avem un pariu sa ramanem in Liga I. Steaua are un an mai greu dar sper sa-si revina. S-a jucat corect si noi meritam cel putin un egal", a spus Stoica.

Tehnicianul formatiei buzoiene a afirmat ca este multumit cu remiza inregistrata in aceasta partida, dupa ce jucatorii Gloriei au fost suspectati ca nu-si vor apara corect sansele impotriva Stelei. "Sunt multumit ca am scos un punct in fata uneia dintre cele mai puternice echipe. Chiar daca uneori am fost obligati sa cedam initiativa, am avut ocazii mai clare si am fost mai rapizi. Imi pare bine ca a iesit asa, pentru ca unii oameni de rea credinta spuneau ca este blat. Niciun patron nu poate sa vina sa spuna ca trebuie sa piedem, nu am spus niciodata asa ceva vreunui jucator, nu am fost implicat in asa ceva si ma bucur ca am marcat, ca sa demonstram ca suntem corecti", a completat Stoica.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.