Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a avertizat, vineri, PNL ca "obiectele vazute in oglinda retrovizoare sunt mai aproape decat par", aratand ca in urma alegerilor europarlamentare PLD este al patrulea partid in Romania,

 Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a avertizat, vineri, PNL ca "obiectele vazute in oglinda retrovizoare sunt mai aproape decat par", aratand ca in urma alegerilor europarlamentare PLD este al patrulea partid in Romania, imediat dupa PNL.

"Suntem al patrulea partid politic, plasati dupa PNL", a spus Flutur, intr-o conferinta de presa, sustinand ca PLD a preluat "masiv" electorat PNL in resedinte de judet cum ar fi Suceava, Piatra Neamt, Botosani, Iasi, Targoviste, Baia Mare, Timisoara si Braila.

El a avertizat PNL ca "obiectele vazute in oglinda retrovizoare sunt mai aproape decat par" si a anuntat ca a cerut organizatiilor PLD sa aiba "portile deschise" pentru membrii PNL care apreciaza aceasta noua constructie politica.

Flutur a mai spus ca in perioada urmatoare PLD isi propune consolidarea organizatiilor partidului din teritoriu si ca le-a cerut filialelor "sa se bucure moderat" pentru rezultatul obtinut in alegerile europarlamentare.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.