Stampila alb
Stampila alb-rosie face parte din programul AHAas Food Certification Program si arata ca produsele nu provoaca boli cardiace intr-o tara unde acestea sunt cauza deceselor a peste 870.000 persoane anual.
Conform programului, creat pentru cei cu varste mai mari de 2 ani, o portie de alimente trebuie sa contina mai putin de 0,5 g grasimi trans, mai putin de 3 g de grasime, de 1 g de grasimi saturate, un colesterol de 200 g sau egal, iar sodiu mai putin sau egal cu 480 mg pentru alimentele individuale. De asemenea, trebuie sa contina cel putin 10 procente din cantitatea zilnica recomandata de proteine, vitaminele A, C, calciu, fier sau fibre dietetice.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Nicușor Dan știe care va fi principalul lui rival la alegerile pentru...
Sursa: wall-street.ro