In cazul politistului bataus de la Suceava apar noi amanunte. Evenimentul in care comisarul Ioan Halaicu, seful Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Suceava, este filmat in timp ce bate un barbat adus la audieri a avut loc in luna mai a an
In cazul politistului bataus de la Suceava apar noi amanunte. Evenimentul in care comisarul Ioan Halaicu, seful Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Suceava, este filmat in timp ce bate un barbat adus la audieri a avut loc in luna mai a anului trecut. Magistratii urmeaza sa hotarasca daca acesta este vinovat. Fapta pentru care este cercetat Halaicu, purtare abuziva, prevede o pedeapsa incepånd de la o simpla amenda administrativa, care poate ajunge pana la inchisoare de 3 ani.

Evenimentul in care comisarul Ion Halaicu il bate pe un individ adus pentru audieri la politie a avut loc pe 31 mai 2006. Cateva luni mai taziu, pe 18.09.2006, seful IPJ Suceava decide cercetarea prealabila a politistului pentru purtare abuziva. Pe 25.09.2006 este sesizat Parchetul Curtii de Apel Suceava si se dispune suspendarea cercetarii prealabile. De atunci, acest dosar, relativ simplu pentru magistrati, zace in nelucrare. Un an de zile le-a luat procurorilor sa ajunga la o concluzie. Abia acum, dupa ce imaginile cu pricina au ajuns in presa, sustin ca, probabil, in luna ianuarie il vor trimite in judecata.
Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject("http://www.gardianul.ro/flvplayer.swf","single","400","300","7"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("file","http://www.gardianul.ro/video/31-05-06_1649.flv"); s1.addVariable("image","http://www.gardianul.ro/video/31-05-06_1649.jpg"); s1.addVariable("width","400"); s1.addVariable("height","300"); s1.write("player1");
De råsul lumii
Comisarul Halaicu nu este singurul politist sucevean cu probleme. Recent, cativa politisti din Suceava care s-au facut de tot rasul, scapandu-l din mana pe afaceristul Severin Tcaciuc, au fost declarati nevinovati. Patru ofiteri si subofiteri au fost cercetati ani de zile pentru modul in care l-au scapat pe omul de afaceri. Filmul evenimentelor din 25 noiembrie 2002, de la Hotelul Bucovina, proprietatea lui Tcaciuc, este scandalos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.