De Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Universitatii, de la ora 18.00, va avea loc un spectacol de muzica folclorica. Vor fi preyenti mari artisti ai muzicii populare din Transilvania, Moldova si Tara Romaneasca, in frunte cu Nicolae Furdui Iancu. I
De Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Universitatii, de la ora 18.00, va avea loc un spectacol de muzica folclorica. Vor fi preyenti mari artisti ai muzicii populare din Transilvania, Moldova si Tara Romaneasca, in frunte cu Nicolae Furdui Iancu. In deschiderea spectacolului, muzica Reprezentativa a Armatei Romane, orchestra-fanion a muzicii militare romanesti, condusa de colonel Valentin Neacsu. De la ora 18.20, Orchestra Nationala de Folclor, dirijata de maestrul Constantin Arvinte si compusa din instrumentisti de valoare, care au facut parte din ansambluri de renume, va incanta audienta timp de 30 de minute. Acesteia ii urmeaza Ansamblul Burnasul, din Teleorman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.