Comisia de Apel a FRF a anulat pedepsele date de Comisia de Disciplina lui Dinamo si Rapid. Astfel, cele doua echipe vor juca meciurile de acasa cu spectatori, pe motiv ca nu sunt recidiviste.

Incredibil, dar adevarat! Comisia de Apel a F
Comisia de Apel a FRF a anulat pedepsele date de Comisia de Disciplina lui Dinamo si Rapid. Astfel, cele doua echipe vor juca meciurile de acasa cu spectatori, pe motiv ca nu sunt recidiviste.

Incredibil, dar adevarat! Comisia de Apel a Federatiei a anulat, ieri, sanctiunile de suspendare dictate in urma cu o saptamana de Comisia de Disciplina: doua etape cu portile inchise pentru Dinamo, respectiv una pentru Rapid. Astfel, ambele echipe pot disputa inclusiv meciurile de la finele acestei saptamani avand spectatori in tribune. Membrii Comisiei au judecat incidentele de la derby-ul din „Groapa” pe baza unei modificari de regulament recent adoptate de Comitetul Executiv al FRF. „S-au anulat suspendarile pentru Rapid si Dinamo, dar au fost pastrate amenzile, de 30.000 de lei pentru giulesteni si 50.000 de lei pentru alb-rosii”, a declarat presedintele Comisiei de Apel a FRF, Mircea Cezar Ionescu. Conform logicii acestui organism, Dinamo nu va mai fi niciodata suspendata pentru ca... nu este recidivista. Decizia este cu atat mai ciudata cu cat, in prima etapa a actualului sezon, „cainii” fusesera sanctionati cu doua et ape cu portile inchise in urma batailor cu jandarmii de la meciul cu Gloria Buzau. Si atunci decizia a fost anulata la Apel pentru ca, normal, nu erau recidivisti. Interesant de vazut daca Dinamo va fi sanctionata dupa alte evenimente, petrecute saptamana trecuta in Ghencea. In mod normal nu, pentru ca nu e recidivista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.