Preluarea firmei Condmag Brasov, cu activitati in constructia de conducte de gaze si produse petroliere, de catre compania de servicii anexe extractiei petrolului si gazelor Dafora Medias, a fost avizata ieri de catre Consiliul Concurentei (CC), info
Preluarea firmei Condmag Brasov, cu activitati in constructia de conducte de gaze si produse petroliere, de catre compania de servicii anexe extractiei petrolului si gazelor Dafora Medias, a fost avizata ieri de catre Consiliul Concurentei (CC), informeaza Mediafax. "Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de Dafora prin dobandirea controlului asupra Condmag", a anuntat ieri, intr-un comunicat, autoritatea pentru concurenta. Tranzactia prin care compania Dafora, specializata in foraj petrolier si constructii, si-a marit participatia la Condmag de la 26,2%, la 43,6%, a avut loc la 9 mai 2007.
Dafora a cumparat la acea data 30,1 milioane de actiuni, la un pret de 1,05 lei pe titlu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.