Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a renuntat la ideea de a demisiona din Parlament, la rugamintile "insistente" din tara si din strainatate, dar si ale fetitelor sale si ca va continua lupta pentru tara si poporul sau.
El a spus ca a primit scrisori si din partea membrilor conducerii partidului, precum si din partea liderilor de filiale prin care i se cerea sa nu demisioneze din Legislativ. CV Tudor a negat ca aceste scrisori ar fi fost trimise in urma unor presiuni. Liderul PRM a reluat ideea conform careia alegerile au fost fraudate.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
El a anuntat ca vineri va fi organizat un Congres extraordinar al formatiunii, pentru a cere retragerea din Legislativ a tuturor senatorilor si deputatilor PRM. (Mediafax)