O britanica de 62 de ani si-a intalnit marti pentru prima data mama biologica, o stra-stra-strabunica de 91 de ani, care a abandonat-o spre adoptie catre sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.  Annie Burriss, 62 de ani, a fost

O britanica de 62 de ani si-a intalnit marti pentru prima data mama biologica, o stra-stra-strabunica de 91 de ani, care a abandonat-o spre adoptie catre sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.  Annie Burriss, 62 de ani, a fost adoptata in 1945, insa nu a aflat de adoptie decat 20 de ani mai tarziu. Ea a inceput apoi cautarile pentru a-si gasi familia biologica.  Marti, ea si-a intalnit pentru prima data mama, Hilda Berry, intr-un pub din Cheltenham, Gloucestershire (vestul Angliei). Au fost prezenti si sapte frati si surori vitregi.
"A venit spre mine, mi-a atins fata si mi-a spus «esti frumoasa, imi pare rau»", a declarat Annie Burriss pentru Gloucestershire Echo.
"Mama sufera de pierderi de memorie, insa a stiut imediat ca eu sunt. S-a intors apoi in lumea ei, insa ma tinea de mana ­ este tot ce mi-am dorit vreodata", a adaugat ea.  Ea a descoperit ca a fost adoptata, cand depunea o cerere de pasaport, dupa decesul mamei adoptive. Tatal adoptiv i-a  explicat atunci cu lacrimi in ochi ca a fost sfatuit sa nu-i spuna adevarul deoarece "copiii adoptati devin rebeli cand cresc".  Annie Burriss a descoperit o noua familie: Hilda Berry are 33 de nepoti, 54 de stranepoti si sapte stra-stra-stranepoti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.