Firma Flavus Investitii si-a completat obiectul de activitate cu fabricarea de tractoare dupa ce a castigat licitatia pentru uzina Tractorul Brasov, potrivit unei decizii a asociatului unic al producatorului, publicata in Monitorul Oficial. Flavus a
Firma Flavus Investitii si-a completat obiectul de activitate cu fabricarea de tractoare dupa ce a castigat licitatia pentru uzina Tractorul Brasov, potrivit unei decizii a asociatului unic al producatorului, publicata in Monitorul Oficial. Flavus a castigat la inceputul lunii iulie licitatia pentru platforma industriala Tractorul la pretul de pornire de 91,6 milioane euro, inclusiv TVA. Contractul a fost semnat la jumatatea lunii august, dupa ce firma a efectuat plata pentru uzina din Brasov. In perioada cuprinsa intre data licitatiei si semnarea contractului de vanzare, firma si-a completat obiectul de activitate secundar cu fabricarea de tractoare, productia de autovehicule, remorci si caroserii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.