Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Volkswagen, Skoda, Seat Porsche, a inaugurat ieri Ia Iasi un nou complex auto, care include showroom, service, tuning, piese si accesorii, dupa o investitie de 1,25 mil euro, realizata de partenerul OpenSe
Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Volkswagen, Skoda, Seat Porsche, a inaugurat ieri Ia Iasi un nou complex auto, care include showroom, service, tuning, piese si accesorii, dupa o investitie de 1,25 mil euro, realizata de partenerul OpenService, potrivit oficialilor Porsche Romania.
Lucrarile la noul complex auto Skoda, denumit OpenService, au inceput in toamna anului trecut. Investitia totala in noul amplasament, cu o suprafata de 2.700 de metri patrati, s-a ridicat la 1,25 milioane euro si a fost facuta de OpenService. In prezent, complexul auto are 65 de angajati. Skoda are 29 de dealeri in prezent, in Romania. In a doua jumatate a anului 2008, se vor mai deschide sase noi dealeri.
Gama Skoda cuprinde momentan modelele Fabia, Octavia, Superb, Praktik si Roomster.
Porsche Romania estimeaza ca la anul va vinde 25-26.000 de masini ale marcii cehe Skoda, cu 10% peste estimarile pentru anul in curs, pe fondul lansarii noii generatii a modelului Superb, in a doua partea a lui 2008.
Anul trecut, pe piata romaneasca s-au vandut 20.541 de masini Skoda, in crestere cu 39% fata de anul 2005. Marca ceha a avut anul trecut 6,9% din piata, fiind devansata doar de Renault in topul vanzarilor marcilor din import.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.