Obisnuit sa lucreze la a€žcase mari" ale fotbalului european (Ajax Amsterdam, FC Barcelona s.a.m.d.), Louis Van Gaal, actualul tehnician al gruparii de prima liga olandeza AZ Alkmaar si fost selectioner al a€žPortocalei Mecanice",

Obisnuit sa lucreze la a€žcase mari" ale fotbalului european (Ajax Amsterdam, FC Barcelona s.a.m.d.), Louis Van Gaal, actualul tehnician al gruparii de prima liga olandeza AZ Alkmaar si fost selectioner al a€žPortocalei Mecanice", se si vede succesor al lui Steve McClaren in postul de antrenor principal al "nationalei" Angliei.

''Daca voi avea aceasta ocazie, nu o voi lasa sa treaca pe langa mine. Doar nu sunt nebun. Marea mea ambitie este sa conduc o echipa nationala la un turneu final de campionat mondial sau european", a precizat olandezul, cu referire la faptul ca Federatia Engleza de Fotbal cauta cu disperare un succesor pentru McLaren, demis din functie la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a a€žreusit" performanta de a nu califica selectionata Albionului la Euro 2008. In varsta de 56 de ani, Van Gaal, aflat sub contract cu Alkmaar, poate profita astfel de o clauza care ii permite sa rezilieze contractul in cazul unei oferte venite de la una dintre federatiile cu a€žremuneratie mare" din Europa (Italia, Germania, Olanda, Franta, Spania sau Anglia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.