Orange, parte a France Telecom, estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2007 va comercializa in Franta aproape 100.000 de terminale Apple iPhone. Lansarea produsului pe piata va incepe de azi si va dura pana la sfarsitul anului, relateaza Reuters, cita
Orange, parte a France Telecom, estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2007 va comercializa in Franta aproape 100.000 de terminale Apple iPhone. Lansarea produsului pe piata va incepe de azi si va dura pana la sfarsitul anului, relateaza Reuters, citat de NewsIn."Ţinta de vanzari este de putin sub 100.000 de unitati pana la sfarsitul anului", a declarat presedintele si directorul executiv al France Telecom, Didier Lombard, intr-un interviu acordat Europe 1 radio, scrie sursa citata. Prin operatorul Orange, iPhone va costa in Franta 399 euro, printr-un abonament pe doi ani, care incepe de la 49 euro pe luna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.