O adolescenta din Buzau s-a aruncat, luni seara, de la etajul sase al apartamentului in care locuia cu parintii, in urma unei discutii avute cu tatal ei. Tanara a cazut pe capota unei masini parcate si a fost transportata imediat la Spitalul Judetea
O adolescenta din Buzau s-a aruncat, luni seara, de la etajul sase al apartamentului in care locuia cu parintii, in urma unei discutii avute cu tatal ei. Tanara a cazut pe capota unei masini parcate si a fost transportata imediat la Spitalul Judetean Buzau, insa a murit la scurt timp in Unitatea de Primire Urgente. Fata avea 17 ani si era eleva in clasa a XI-a la Colegiul Mihai Eminescu din orasul Buzau. Inainte de a se arunca in gol, adolescenta a scris un bilet de adio celor apropiati in care si-a cerut iertare familiei si iubitului ei, care este student in Bucuresti. In urma primelor cercetari s-a stabilit ca fata s-a sinucis in urma unei discutii avute cu tatal ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.