Aceasta este concluzia alarmanta la care au ajuns medicii din Roman dupa efectuarea unei statistici din care reiese ca, pe parcursul acestui an, nu mai putin de zece persoane din municipiu s-au intors de la munca, din Italia, cu afectiuni psihice de
Aceasta este concluzia alarmanta la care au ajuns medicii din Roman dupa efectuarea unei statistici din care reiese ca, pe parcursul acestui an, nu mai putin de zece persoane din municipiu s-au intors de la munca, din Italia, cu afectiuni psihice deosebit de grave.

Cel mai cutremurator si mai recent caz dintre cele inregistrate este cel al Lilianei Mandache, in varsta de 37 de ani, care a fost internata la psihiatrie dupa ce a inceput sa sustina ca se numeste Dragonul Rosu si ca italienii i-au implantat o bomba in corp. „In Italia am ingrijit batrane, ca sa fac rost de bani pentru cei doi copii ai mei. Poporul italian mi-a pus o bomba in corp si m-a trimis inapoi, cu avionul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.