Trupa Iris va concerta, pe 2 decembrie, in Piata Prato della Valle din Padova (Italia), in cadrul unor manifestari organizate pentru comunitatea de romani din Padova, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.  Ziua Nationala a Romaniei in comunitate
Trupa Iris va concerta, pe 2 decembrie, in Piata Prato della Valle din Padova (Italia), in cadrul unor manifestari organizate pentru comunitatea de romani din Padova, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Ziua Nationala a Romaniei in comunitatea de romani din Padova (Italia) este sarbatorita, in perioada 24 noiembrie-16 decembrie, printr-o serie de manifestari artistice si culturale, concerte si coferinte. Manifestarile sunt organizate de Asociatia romana Columna din Padova, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman (ICR) si cu sprijinul Primariei din Padova. Programul a fost deschis sambata, 24 noiembrie, la Centrul Civic din Camin, cu vernisajul expozitiei de grafica si icoane pe lemn "Quando la voce del pensiero tace", a artistei Elena Mariana Ionescu. Expozitia va fi deschisa pana pe 16 decembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.