Veti calatori in cautare de stimulare si aventura, chiar daca scopul aparent este unul foarte obisnuit. Va intereseaza viitorul si trecutul, si in consecinta puteti apela la orice scenarii pentru a putea avea acces la informatii din aceasta zona. Exista o mica neputinta de a va intelege astazi cu oameni aflati in pozitii de autoritate. O iesire rapida in evidenta in arena sociala este adesea urmata de o la fel de rapida prabusire in obscuritate. Aveti teluri legate de independenta, de noutate si de progres. Pozitia planetelor indica astazi o abilitate intuitiva de a percepe adevarul, fara a va lasa indusi in eroare de sugestiile celorlalti. Sunteti confidentii prietenilor dumneavoastra, si vi se pot incredinta mari secrete. Circumstantele vietii pot fi afectate de premonitii, vise , clarviziune. Trebuie sa actionati altruist, cu dragoste impersonala. Aveti abilitatea de a lucra in spatele scenei, deoarece acolo va gasiti mai bine inspiratia si libertatea. Visele pot fi confundate cu realitatea, iar actiunea practica devine foarte dificila. Puteti intra in legatura cu o persoana credula, care rareori va gasi drumul drept printre greutatile vietii. Poate fi o per soana impresionabila, tematoare, supusa unor influente psihice greu de identificat.

Berbec
Aveti o natura emotionala delicata, chiar fragila si o mare receptivitate psihica. Suferiti prea mult insa din cauza diverselor neajunsuri sentimentale, vi se pare ca partenerul nu va iese in intampinare cu toata inima. Pastrati convingerea ca, ordonand activitatea sau chiar viata semenilor, le veti face acestora un serviciu. Cu alte cuvinte, va implicati foarte mult in viata altora intr-o maniera constructiva. Sunteti sceptici la cuvinte, dar nu lasati sa se intrevada nimic. Orice nedreptate este tratata cu rece indiferenta.

Taur
Va puteti cumpara un lucru pe care vi-l doriti de mult timp, ceva cu adevarat important. Astfel, va puteti imbunatati si starea sufleteasca. Zi favorabila unor noi legaturi. Zelul si entuziasmul pot pali in fata unor obstacole suparatoare, la care nu v-ati asteptat. Traiti si va ghidati dupa conceptul de perfectiune, dupa lucruri care ar trebui sa mearga si sa se rezolve de la sine. Ca atare, nu va lasati indusi in eroare de provocarile Destinului!

Gemeni
Puteti intalni o persoana de care va veti simti atras din prima. Acest lucru va incanta la inceput, dar va da si o stare de neliniste. Parca nu va regasiti total in postura de indragostiti, care trebuie sa renunte la orgoliul personal in favoarea idilei. Doriti o schimbare brusca, radicala, care sa va faca sa simtiti ca traiti cu adevarat. Aveti insa grija sa nu cadeti prada schimbarilor de dragul schimbarilor, si asta mai ales in plan personal! Nu raspundeti la brutalitate cu aceeasi moneda!

Rac
Puteti deveni foarte nervosi daca nu va organizati mai bine, daca nu va reincarcati bateriile in singuratate. Puteti intalni o persoana care are daruri psihice sau poate fi neobisnuita intr-un fel sau altul. Va va atrage prin mister. Va stapaniti sa nu reactionati foarte impulsiv, deoarece cineva va aduce la capatul rabdarii. O anume severitate poate face adesea loc unui umor subtil, ironic, foarte dur insa din punct de vedere al continutului.

Leu
Fiti foarte atenti cu orice tip de acte pe care le veti avea de semnat, nu va lasati indusi in eroare de promisiuni desarte sau de vorbe frumoase! Fiti cat se poate de transanti si de atenti la detalii pentru a evita orice greseala. Nu va justificati in fata celor care va provoaca! Cu cat veti avea o atitudine mai indiferenta, cu atat situatia se va regla de la sine.