a€žCe-si face omul cu mana lui, nici incornoratul nu poate desface. Dar poate ca nici nu este nevoie", scria Anton Pann cu mai bine de un veac si jumatate in urma. In cele din urma, tot omul, sireacu`, poate face si desface nefacutele.
a€žCe-si face omul cu mana lui, nici incornoratul nu poate desface. Dar poate ca nici nu este nevoie", scria Anton Pann cu mai bine de un veac si jumatate in urma. In cele din urma, tot omul, sireacu`, poate face si desface nefacutele. Bunaoara Carmen Amariei, suspendata pentru 2 ani de onor comisia ce se ocupa cu disciplina in cadrul FR de Handbal (din motive de neprezentare, atat la antrenamente cat si la partidele oficiale ale echipei sale de club), a admis in cele din urma ca a calcat stramb, si a cerut nitica intelegere conducatorilor formatiei a€žU" Jolidon Cluj, in vederea unui eventual transfer la un club din strainatate.  
''Dupa trei luni in care nu am mai jucat, mi-am dat seama ca am gresit din multe puncte de vedere. Sunt sigura ca echipa avea alte planuri, ce acum nu se mai pot realiza. Dupa Trofeul Carpati mi-am dat seama ca toata lumea a avut de pierdut. Ceea ce imi doresc acum este sa ajung la o intelegere cu U Jolidon, si sa fiu prezenta in teren, pentru ca asta este meseria pe care o practic de 16 ani. Vreau sa joc cel putin inca 2 sau 3 ani. Sunt la sfarsit de cariera, mi-as fi dorit sa evoluez la Campionatul Mondial, insa nu se mai poate. Le doresc bafta fetelor si sper sa se intoarca acasa cu medalia de aur. Astept un apel din partea conducerii clubului, poate ajungem la reconciliere. In momentul de fata cred ca ar fi mai bine sa evoluez in alta parte", a declarat a€žinterul" Carmen Amariei, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in orasul pastorit de primarele Boc. Daca Amariei a ingropat securea razboiului, dupa ce a amenintat ca va face apel la forul european, Simona Gogarla nu mai poate spera la o a€žreconciliere" cu sefii handbalului intern, dupa ce a a€žcalcat stramb", pe drumul plin de rulmenti al Brasovului. Gheorghe Tadici stie de ce.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.