Şapte bonuri valorice false au fost descoperite in urma unei perchezitii realizate de catre procurori la sediul APIA Mehedinti. Ancheta a fost declansata dupa ce la mai multe sedii din tara au fost gasite bonuri falsificate in valoare totala de 150
Şapte bonuri valorice false au fost descoperite in urma unei perchezitii realizate de catre procurori la sediul APIA Mehedinti. Ancheta a fost declansata dupa ce la mai multe sedii din tara au fost gasite bonuri falsificate in valoare totala de 150 de mii de lei.
Bonurile valorau 5000 de lei si au fost folosite pentru achizitionarea de motorina. Ele au fost depistate in momentul in care au fost aduse spre decontare de catre furnizori.
"Valoarea este nesemnificativa daca luam in considerare ca la Mehedinti s-au emis, in acest an, bonuri valorice ce totalizeaza 21.380.379,77 lei", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul APIA Mehedinti, Marian Sarbu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.