Bucuresteanul care si-a ucis si transat sotia, in primavara acestui an, a fost trimis in judecata pentru omor calificat si profanare de morminte. Aceasta din urma infractiune este valabila si in cazul depesarii unui cadavru, chiar daca acesta nu a f
Bucuresteanul care si-a ucis si transat sotia, in primavara acestui an, a fost trimis in judecata pentru omor calificat si profanare de morminte. Aceasta din urma infractiune este valabila si in cazul depesarii unui cadavru, chiar daca acesta nu a fost ingropat crestineste. Ion Marcu, macelar inainte de Revolutie, nu-si recunoaste fapta, acesta fiind motivul pentru care anchetatorii nu au reusit sa gaseasca nici acum trunchiul femeii, ci doar membrele si capul, intr-o fåntåna.

Cazul de fata poate fi asemanat, putin fortat, cu cel al Elodiei, pentru ca trupul victimei nu a fost gasit in intregime de anchetatori. Autorul oribilei crime din strada Turnu Magurele, Ion Marcu, nu recunoaste fapta, ca si Cristian Cioaca, astfel ca specialistii Serviciului Omoruri de la Politia Capitalei, sub supravegherea procurorului criminalist Ioan Amariei, au o misiune imposibila in gasirea trunchiului victimei. Membrele si capul sotiei lui Ion Marcu, Maria Marcu, au fost descoperite intr-o fantana din localitatea ialomiteana Garbovi de niste ciobani.

Casatorie intr-o zi de 13
Ion Marcu si Maria Marcu erau casatoriti din 13 octombrie 1978 si aveau impreuna doi copii, Mihai Marcu (nascut in 1978) si Mihaela Cristina Sima (nascuta in 1982). Relatiile dintre Ion si Maria erau deosebit de tensionate si deteriorate, acestia locuind separat, fiecare dintre ei ocupand cate unul dintre dormitoarele locuintei. De-a lungul timpului, Ion Marcu a avut dese porniri agresive asupra sotiei sale, lovind-o de multe ori. Totul a culminat in momentul in care Maria s-a hotarat sa introduca, in 19 martie 2007, actiune de divort fata de sot, actiune inregistrata la Judecatoria sectorului 4 Bucuresti, forman-du-se dosarul civil nr. 3003/4/2007. La o saptamana, Ion Marcu si-a luat sotia la bataie, drept pentru care Maria a cerut in instanta evacuarea sotului din locuinta. In aceste conditii, Ion a trecut la amenintari cu moartea.

Singur acasa
In 11 mai, casatoria dintre cei doi a fost desfacuta prin sentinta civila nr. 2873 a Judecatoriei sectorului 4, doua saptamani mai tarziu, dispunandu-se si evacuarea lui Ion Marcu din locuinta comuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.