Speculeaza orice eveniment, vede peste tot conspiratii si „daca e crima, cu atat mai bine“. Spune ca a lasat Pro TV-ul fara public si ca face peste 5 procente de audienta pe seara, iar peste cel mult patru ani va depasi postul lui Sarbu.
Speculeaza orice eveniment, vede peste tot conspiratii si „daca e crima, cu atat mai bine“. Spune ca a lasat Pro TV-ul fara public si ca face peste 5 procente de audienta pe seara, iar peste cel mult patru ani va depasi postul lui Sarbu. Primeste in direct pe oricine ii calca pragul si compara serialul „Elodia“ cu ce era odata „Studio 4“. V-ati dat seama, este vorba de Dan Diaconescu.

Despre viitorul media romanesti, el continua sa creada ca televiziunile de succes din Romania vor arata, peste zece ani, la fel ca OTV-ul. Sa se fi gandit la profitul lunar de doar o suta de mii de euro? Mogulul din Magheru recunoaste ca DDTV este un back-up, daca vreti, o acoperire, in cazul in care OTV ar fi inchis. Problema este ca, mai nou, unii vad senzationalul post ca fiind „trendsetterul“ televiziunilor comerciale romanesti. Diaconescu este deschizatorul de drumuri si de anchete jurnalistice. Cum asa? Spune el, „subiectele OTV sunt preluate de televiziuni si ziare, cu alte cuvinte fura (...) Noi incercam sa facem audienta cat mai mare cu bani cat mai putini. Posibile teorii ale conspiratiei, povesti ce implic a dragoste si violenta, iar daca este vorba de crima, cu atat mai bine - astea sunt subiectele noastre“. Cat despre publicitate, „avem clienti mici, dar stabili. Indiferent de ce audienta avem, luam aceiasi bani“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.