Banca Comerciala Romana (BCR) are o oferta speciala cu ocazia Sarbatorilor de iarna, care aduce bani in plus la creditul de nevoi personale in lei - DIVERS BCR. Oferta se deruleaza pana la finele anului si aduce un nivel redus de dobanda fiÂ&
Banca Comerciala Romana (BCR) are o oferta speciala cu ocazia Sarbatorilor de iarna, care aduce bani in plus la creditul de nevoi personale in lei - DIVERS BCR. Oferta se deruleaza pana la finele anului si aduce un nivel redus de dobanda fi­xa in primele trei luni de creditare, pre­cum si un nivel redus al comisio­nului de acordare a creditului. Pana la sfarsitul anului, dobanda este 8,9% pe an, fixa in primele trei luni de credi­tare, iar comisionul de acorda­re - de doar 2%. Clientii bene­fi­ciaza si de o asi­gurare de viata ofe­ri­ta gratuit de banca. Preaprobarea cre­ditului se obtine in maximum 30 de minute la orice unitate BCR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.