Firma care a contestat in luna iulie procedura de achizitie pentru roviniete a castigat, pe 26 noiembrie, un contract pentru tiparirea a 2,5 milioane roviniete, cu o valoare de peste 400.000 lei. Aceasta in conditiile in care licitatia este in conti
Firma care a contestat in luna iulie procedura de achizitie pentru roviniete a castigat, pe 26 noiembrie, un contract pentru tiparirea a 2,5 milioane roviniete, cu o valoare de peste 400.000 lei. Aceasta in conditiile in care licitatia este in continuare blocata, iar la nivel national exista o criza de roviniete.

„Din cauza situatiei create prin suspendarea procedurii si lipsa rovinietelor necesare, in vederea depasirii perioadei critice din finalul acestui an si inceputul anului viitor s-a demarat procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare pentru achizitionarea unei cantitati de 2,5 milioane roviniete. La negociere au fost invitate societatile care au depus oferte la procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului de furnizare de roviniete-ecuson“, au declarat, ieri, reprezentanti ai CNADNR, citati de NewsIn.

In urma negocierii derulate luni, 26 noiembrie, firma Zoom Soft a fost declarata castigatoare, valoarea contractului fiind de 415.000 lei fara TVA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.