Magistratii Judecatoriei sectorului 5 au respins, ieri, cererea de ridicare a interdictiei de a parasi tara formulata de Ali Imran, acuzat de producerea accidentului in care a murit regizorul Cristian Nemescu. Imran poate ataca cu recurs decizia Jud
Magistratii Judecatoriei sectorului 5 au respins, ieri, cererea de ridicare a interdictiei de a parasi tara formulata de Ali Imran, acuzat de producerea accidentului in care a murit regizorul Cristian Nemescu. Imran poate ataca cu recurs decizia Judecatoriei sectorului 5. Pe 10 decembrie incepe judecarea pe fond. Cetateanului pakistanez de origine britanica, Ali Imran i-a fost prelungita interdictia de parasire a tarii. Magistratii au apreciat ca motivele care au stat la baza interdictiei de a parasi tara sunt justificate. Procurorul a adus drept argument declaratia martorului Ciprian Sandu, pasager pe bancheta din spate in autoturismul condus de Ali Imran, care a declarat: „Inculpatul mi-a cerut ca, daca voi mai fi audiat, sa declar ca a circulat cu o viteza mai moderata. Mi-a cerut aproape acum o luna, dar n-am declarat asta“.

Tot din declaratia martorului a reiesit ca Ali Imran se luase la intrecere cu alte doua autoturisme. „S-a oprit la semaforul de la Piata Operei, odata cu alte doua masini. Cand semaforul a indicat culoarea verde, acele autoturisme au plecat, iar Ali Imran a intarziat plecarea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.