La nici doua zile dupa ce un bucurestean a murit, cazand intr-o groapa din Sectorul 5, lucrarile executate haotic in carosabil au facut o noua victima.

O femeie de 66 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut intr-o groapa adanca de aproape 2 metri, nesemnalizata, sapata pe trotuar, la intersectia strazilor Cantemir si Marasesti din Sectorul 4. Din primele cercetari se pare ca groapa nesemnalizata a fost sapata de firma INSAT, potrivit Mediafax.

Luni dimineata, un bucurestean de 54 de ani, aflat sub influenta alcoolului, a cazut intr-o groapa sapata pe Strada Dragova, in apropiere de Penitenciarul Rahova, si a murit. Electrica Muntenia Sud a precizat ca groapa fusese sapata de firma Energis pentru un proiect de investitii in retelele electrice.

Nici romanii din provincie nu sunt mai feriti de firme neglijente care executa lucrari publice. Sapte autoturisme au fost avariate in mai putin de 30 de minute in noaptea de marti spre miercuri,  la intrarea in municipiul Deva, dupa ce soferii nu au reusit sa evite o groapa adanca de peste 30 de centimetri care nu era semnalizata. Dupa scandalul facut de conducatorii auto, drumarii au astupat ieri-dimineata groapa.