Volumul primelor subscrise de Allianz-Ţiriac Asigurari in primele noua luni a atins 967,4 mil. lei, cu 15,4% mai mult fata de rezultatul consemnat in perioada ianuarie-septembrie 2006, a anuntat ieri asiguratorul.
In moneda europeana, majorare
Volumul primelor subscrise de Allianz-Ţiriac Asigurari in primele noua luni a atins 967,4 mil. lei, cu 15,4% mai mult fata de rezultatul consemnat in perioada ianuarie-septembrie 2006, a anuntat ieri asiguratorul.
In moneda europeana, majorarea primelor subscrise a fost de aproximativ 24%, potrivit unui comunicat de presa al companiei.
"Cresterea a fost sustinuta de evolutia pozitiva a veniturilor realizate din vanzarile de asigurari de bunuri si proprietati, respectiv de polite auto.
Pe segmentul asigurarilor de viata, remarcabila este evolutia vanzarilor de polite de asigurari cu o componenta investitionala, care au generat venituri mai mari cu 44% fata de perioada ianuarie - septembrie 2006", se arata in comunicat. Pe segmentul asigurarilor generale s-au inregistrat venituri din prime brute subscrise de 894,1 mil. lei, in urcare cu 16,6% fata de perioada similara a anului 2006.
"Avansul veniturilor din activitatea de asigurari generale a fost sustinut de evolutia pozitiva a vanzarilor de polite de asigurari auto, clasa de asigurari care continua sa detina cea mai importanta pondere in structura portofoliului de asigurari generale a companiei", se mai arata in comunicat.
Primele brute subscrise in contul politelor CASCO au atins in primele noua luni 538,6 mil. lei, comparativ cu 438 mil. lei in anul precedent, iar in cazul asigurarilor de raspundere civila pentru prejudicii produse tertilor din accidente auto (RCA) veniturile au ajuns la 151 mil. lei, cresterea fata de primele noua luni ale anului 2006 fiind de 26,9%.
Asigurarile de bunuri si proprietati au contribuit cu peste 175 mil. lei la veniturile companiei in perioada analizata. In ceea ce priveste activitatea de asigurari de viata, veniturile au ajuns la 73,3 mil. lei, fata de 71,7 mil. lei in intervalul ianuarie - septembrie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.