Pentru ca ne apropiem de sarbatorile Craciunului si suntem obisnuiti ca in aceasta perioada sa fim asaltati de oferte mai bune, sau chiar mult mai bune decat in restul anului, www.Finzoom.ro a centralizat ofertele speciale ale bancilor.
Alp
Pentru ca ne apropiem de sarbatorile Craciunului si suntem obisnuiti ca in aceasta perioada sa fim asaltati de oferte mai bune, sau chiar mult mai bune decat in restul anului, www.Finzoom.ro a centralizat ofertele speciale ale bancilor.
Alpha Bank lanseaza doua produse de refinantare, All in One si AH Refinance. All in One este un credit de nevoi personale pentru refinantarea creditelor contractate anterior de la alte institutii financiare cu posibilitatea obtinerii unei sume suplimentare. Prin acest credit se poate finanta 100% din soldul creditelor initiale (principalul), dobanda acumulata de la data ultimei scadente pana la momentul stingerii creditelor initiale, comisionul de rambursare anticipata, precum si alte costuri aferente stingerii creditelor initiale. AH Refinance este credit imobiliar pentru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare contractate de la alta banca sau de la Alpha Bank. Posibilitatea de acoperire este de 100% din soldul creditului initial (principalul), dobanda acumulata de la data ultimei scadente pana la momentul stingerii creditului initial, precum si comisionul de rambursare in avans perceput de creditorul initial.
GarantiBank Romania a lansat primul card de credit cu bonus prevazut cu cip. Cardul este emis sub licenta MasterCard si ofera clientilor posibilitatea de a primi inapoi un procent din banii cheltuiti pe cumparaturi si de a plati in rate lunare produsele de valori mai mari, cu sau fara dobanda. Cardul permite utilizatorilor sa adune puncte ori de cate ori platesc cu acesta la comercianti. In cazul in care clientul face cumparaturi de la un magazin partener al bancii, atunci valoarea bonusului este cuprinsa intre 1% si 2% din suma cheltuita. Pentru restul platilor facute la comerciantii din intreaga lume, posesorului ii revin 0,5%. Cardul este prevazut cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile si o rata a dobanzii cuprinsa intre 22-27%, in functie de suma rambursata. Dobanda creste cu cat clientul ramburseaza o suma mai mare din limita utilizata.
Şi fiindca tot vorbim de carduri cu cip, CEC a anuntat adaptarea tuturor bancomatelor bancii in vederea utilizarii cardurilor cu cip emise sub sigla MasterCard.
Raiffeisen Bank a imbunatatit produsele de creditare pentru persoane fizice, prin marirea gradului de indatorare la 70%. Creditele imobiliare si pentru nevoi personale pot fi acordate pe o perioada mai lunga, cu un avans care poate cobori pana la 0% fara solicitarea unor garantii suplimentare si cu posibilitatea unui grad de indatorare mai mare. Astfel, creditele de nevoi personale cu ipoteca ajung pana la 40 de ani, varsta maxima a solicitantului (incluzand data pana la care imprumutul sa fie rambursat in totalitate) a crescut la 70 de ani. In cazul creditelor imobiliare, avansul poate ajunge si la 0%, fara solicitarea unor garantii suplimentare. Banca pune la dispozitia solicitantilor de credit fara garantii (FlexiCredit) pana la 20.000 euro (clientilor vechi) in maximum 24 de ore si maximum 15.000 euro noilor clienti.
UniCredit Ţiriac Bank anunta promotie la Creditul personal pe 5 ani, Creditul personal pe 8 ani si Creditul personal de Refinantare pe 10 ani: perioada de gratie 3 luni la principal, iar gradul de indatorare va fi calculat la valoarea dobanzii si a comisionului lunar, de aceea este posibila obtinerea unei sume mai mari.
Plafonul maxim a crescut la 15.000 euro pentru Personal pe 8 ani si Refinantare. Sunt acceptati doi codebitori: sot/sotie, si mama/tatal.
Toate aceste informatii si multe altele, dobanzi promotionale, comisioane reduse in aceasta perioada pot fi gasite pe www.Finzoom.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.